| Autor |
Mesaj |
VVD
Membru
|
# Postat: 15 Sep 2008 20:07
Vreau sa imi aduc o masin a din state. Imi vine o ruda si poate aduce o masina.
Nu am masina si m-ar interesa procedura de inregistrare:
Daca e posibil pe puncte;
pentru vinzator la vinzare: procedura de inregistrare, cit costa si aproximativ cit dureaza
pentru cumparator la cumparare: procedura de inregistrare, cit costa si aproximativ cit dureaza
capacitatea cilindrica e de 1800, restul nu e clar unde si cit de platit.
-----
tare ma mira preturile la piata auto - masinile sint ieftine dupa anii lor. Cred ca masinile au fost folosite la maximum si asa masini nu trebuie de cumparat, sint moarte, arata bine in afara si bine spalate la motor , dar toate au probleme tehnice;
Ce parere au cei ce au cumparat de la piata?
|
colea
|
# Postat: 16 Sep 2008 16:43
capacitatea cilindrica 1800 daca are masina intre 5-7 ani te va costa la 1200 euro devamarea daca e benzin,daca disel la 2000 euro. apoi mergi la poli'ie si iti iai placutele si platesti ceva pin la 1000 lei pasaportul tehnic, placutele, nimic scump. dcumentatia la noi prin procura devii cu drepturi asupra masini in sua cred ca elibereaza ceva acte asta nu stiu pentru a te imputernici sa o treci dupa tine.
|
Anonim
|
# Postat: 10 Mar 2010 15:07
este posibil de a conduce o masina in MD cu numere straine pe baza procurii?de exemplu
masina este inregistrata in lituania si pe baza procurii sa conduc in MD este posibi a sa ceva?
Multumesc
|
chamelleon
Membru
|
# Postat: 11 Mar 2010 10:59
Anonim
da e posibil.
|
Anonim
|
# Postat: 11 Mar 2010 11:30
poate cineva ca sa-mi explice procedura cum functioneaza aceasta sistema?
multumesc
|
Anonim
|
# Postat: 11 Mar 2010 11:39
De exmplu masina este inregistrata in lituania,adica stapinul masinii imi face procura,adica masina tot este pe numele stapinului?sau este pe numele meu (nu vorbesc de devamare)ce drepturi am eu? si ce riscuri duce stapinul?
daca cineva cunoste care este procedura va rog spuneti-mi in detailat ce trebuie sa fac si care sunt consecintele avantajele.
va mutumesc
|
Alexk780
|
# Postat: 20 Iun 2010 21:20
Buna ziua. Si eu doresc sami procur masina din lituania. Ajutatama va rog cum pot face asta. Shtiu kite putin . dar cum e procedura de a o aduce in md shi daca e posibil de mers cu procura. Scrietemi varogggggg. Multumesc
|
Anonim
|
# Postat: 8 Iul 2010 17:25
pe mine la fel ma intereseaza masinile din lituania. ce fel de procura se poate face si pe cyt timp?daca am cetatenie romina am careva avantaje?pot circula fara devamare?
|
Anonim
|
# Postat: 8 Iul 2010 17:45
am careva avantaje daca am cetatenie romina?pot sa nu devamez?
|
Anonim
|
# Postat: 12 Iul 2010 12:07
Masinile din Lituania trebuie sa fie inregistrate pe persoane de acolo, iar moldovenii trebuie sa mearga doar in baza la procura. Asta-i tot.
Acei care au cetatenie romana, pot merge fara probleme cu numere Ro
jurist.rm@gmail.com
|